Bonder 15ml

Bonder
Bonder 15ml
Een beter hechtmiddel dan deze kan je niet hebben de bonder is zo ontwikkeld dat het elk product een extreme hechting geeft.
€ 12,95
excl. btw
€ 15,67
incl. btw
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Attached2u Bonder - Voor Langdurige en Sterke Nagelbehandelingen

Attached2u staat voor hoogwaardige en duurzame nagelbehandelingen waarop je kunt vertrouwen. Onze Bonder is het vlaggenschip van ons merk en is ontworpen om een ​​uitstekende hechting te bieden zonder dat de nagels loslaten, wat resulteert in langdurige en sterke nagelresultaten.

Pluspunten:

  1. Dubbelzijdige Tape: Onze Bonder creëert een dubbelzijdige tape-laag die de producten stevig aan de nagel hecht, waardoor een betrouwbare hechting wordt gegarandeerd en loslaten wordt voorkomen.

  2. Zacht voor de Natuurlijke Nagel: Dankzij de zorgvuldig samengestelde ingrediënten is onze Bonder zeer zacht voor de natuurlijke nagel, waardoor de nagelintegriteit wordt behouden terwijl een optimale hechting wordt geboden.

  3. Universeel Compatibel: De Bonder is compatibel met elk nagelsysteem, waardoor het veelzijdig en geschikt is voor gebruik in verschillende nagelsalons en met verschillende behandelingen.

  4. Probleemoplosser: Onze Bonder is een echte must-have voor elke salon en fungeert als een probleemoplosser voor luchtgevoelige nagels, waardoor je zelfs de meest uitdagende nagelbehandelingen kunt aanpakken met vertrouwen en gemak.

Voeg de Attached2u Bonder toe aan je salonuitrusting en ervaar zelf de voordelen van een betere hechting en langdurige nagelresultaten die klanten keer op keer zullen waarderen.


 
Hulp nodig?

Hulp nodig?

 Stuur een Whats app 06-14353262