C.P.R. OIL CARE PROTECT EN REPAIR 12ML

nagelriem olie
C.P.R. OIL CARE PROTECT EN REPAIR 12ML
C.P.R. Oil De eerste en enige echte nagelriem olie die beschikt over 3 eigen schappen verzorging bescherming en herstellend. Het is de eerste hulp olie op het gebied van alles qua nagels.
€ 12,27
excl. btw
€ 14,85
incl. btw
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Attached2u CPR Oil - Care, Protect, Repair Your Nails

De Attached2u CPR Oil is jouw eerste hulp voor nagelverzorging, bescherming en herstel. Met meer dan 10 verzorgende oliën biedt deze olie een unieke combinatie van eigenschappen, waardoor het een essentieel product is voor zowel nagels als de huid rondom de nagelriemen.

Deze Nagelriemolie is met recht een nagelriemolie die eerste hulp biedt voor je nagels, of ze nu verzorgd moeten worden, beschermd of juist moeten herstellen. Deze olie is voorzien van alle eigenschappen, waardoor het een ware eerste hulp nagelriemolie is voor nagels en de huid rondom de nagelriemen. Er zijn maar liefst meer dan 10 verzorgende oliën verwerkt in deze nagelriemolie, waardoor de olie over zeer unieke kwaliteiten beschikt en zowel beschermend, verzorgend als herstellend werkt.

C.P.R. OIL: CARE, PROTECT AND REPAIR

CARE: Staat voor verzorging in deze nagelriemolie. De olie houdt een gezonde nagelomgeving gezond, geeft voeding en is verzorgend voor zowel de nagelplaat als de huid. De olie heeft een penetrerende werking en houdt de huid en natuurlijke nagel soepel. Maar zorgt er ook voor dat als er een systeem op de nagel zit zoals gel, acryl, gellak of een ander kunstnagelsysteem, dit ook gevoed wordt. De kunstnagel of de gellak behoudt zijn flexibiliteit, waardoor de kwaliteit van een set nagels verbetert. Zo hebben je klanten minder of geen lucht meer en behoren de meeste breuken tot het verleden tijd.

PROTECT: Protect in deze nagelriemolie staat voor bescherming. Door de unieke penetrerende samenstelling beschermt deze olie de natuurlijke nagel door de juiste vocht- en oliebalans van de nagelomgeving te waarborgen en zo uitdrogen te voorkomen. Een goed geoliede nagel stoot water af en zorgt dat het minder snel kan binnendringen en de natuurlijke nagel kan uitdrogen. Een natuurlijke nagel blijft hierdoor veel beter beschermd tegen invloeden van buitenaf. Maar ook de huid wordt beschermd, deze gaat minder snel scheuren en droog worden, waardoor mooie soepele nagelriemen de nagelomgeving zullen beschermen.

REPAIR: Staat voor de geweldige herstellende functie van de olie. Zowel de nagelplaat als de huid rondom de nagelplaat wordt sneller hersteld door het gebruik van deze olie. De olie zorgt dat de natuurlijke vocht- en oliebalans hersteld wordt en zorgt ervoor dat beschadigingen sneller herstellen en de nagels en huid sneller weer een mooie, sterke conditie terugkrijgen.

Hoe gebruik je de C.P.R. OIL? Breng een kleine druppel aan op de nagelriem, 2x maal daags, en masseer de druppel over de huid en de nagelplaat. Daarnaast kan je ook een druppeltje C.P.R. OIL in een bakje of manicure bowl met warm water doen en er dan met de vingers of handen in gaan weken. Door de warmte kan de olie goed intrekken in de huid en de nagelomgeving en merk je direct verschil als je de handen eruit haalt en afdroogt.

Beschermd: Beschermt de nagelomgeving tegen invloeden van buitenaf.

Verzorgd: Zorgt voor een verzorgende en voedende werking en houdt de nagelomgeving gezond.

Herstelt: Repareert en herstelt beschadigingen zoals een zwakke nagelplaat en beschadigde nagelriemen.

Trekt snel in: Is niet vet, trekt snel in en heeft daarnaast een neutrale geur.


Ingredienten: Olea Europaea oil,Persea gratissima oil,Simmondsia Chinensis seed oil,Tocopherol,Aqua,Glycerin,Butylene glyco,lCitrus Medica Limonum oil aroma (Citral, Citronellal, Citronellol, Geraniol, Limonene, Linalool) Citrus aurantium bergamia oil aroma (citral, geraniol), Alpha ionones aroma,Amyris Balsamifera oil,Bertholletia Excelsa seed oil,Mixed ionones aroma, Citrus aurantium dulcis oil aroma (citral, linalool, d-limonene),Helianthus annuus seed oil, Juniperus Virginiana extract,Rosmarinus Officinalis extract, Anthemis Nobilis oil, Ricinus Communis seed oil, Rosa Canina fruit oil, Ethyl hydroxypyrone-aroma,martini-oilPhenoxyethanol,Cymbopogon,Guaiacum sanctum wood oil, Lavandula angustifolia flower extract aroma,Euterpe oleracea fruit extract aroma
Hulp nodig?

Hulp nodig?

 Stuur een Whats app 06-14353262