Clear Acryl 150 gram navul verpakking

Clear Acryl Poeder navulling
Clear Acryl 150 gram navul verpakking
Deze Acryl is speciaal ontwikkeld om een zeer transparant effect te creëren waardoor je schitterende glas effecten kunt maken maar ook de meeste natuurlijke nagels kunt maken.
€ 39,50
excl. btw
€ 47,80
incl. btw
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Attached2u Clear Acryl - Voor Een Schitterend Glas Helder Effect

Bij attached2u draait alles om jou - onze gewaardeerde klant. Stap binnen in een wereld van huiselijke sferen, waar een gevoel van welzijn en vertrouwen de kern vormen van alles wat we doen.

Laat je nagels stralen met de attached2u Clear Acryl - een ware revolutie in nagelstyling. Speciaal ontworpen om een verbluffend glas helder effect te geven aan je nagels, biedt onze Clear Acryl een ongeëvenaarde helderheid en glans die elke stijl compleet maakt.

Of je nu op zoek bent naar een natuurlijke overlay om je nagels te versterken of een verlenging voor glasachtige nagels wilt creëren, onze Clear Acryl is jouw perfecte partner. Met zijn kristalheldere formule zorgt hij voor een naadloze afwerking die elke keer weer indruk maakt.

Voeg een vleugje luxe toe aan je nagelstijl met attached2u Clear Acryl en laat je nagels schitteren als nooit tevoren.

 

Milieubewust en Duurzaam: Onze Verpakkingsfilosofie

Bij attached2u streven we naar een wereld waarin schoonheid niet ten koste gaat van onze planeet. Daarom zijn onze white acrylproducten verpakt in hoogwaardige glazen potjes, die niet alleen elegantie uitstralen maar ook hergebruik aanmoedigen. Nadat je het product hebt gebruikt, kun je de potjes eenvoudig schoonmaken en hergebruiken voor talloze doeleinden, waardoor afval tot een minimum wordt beperkt.

Maar dat is nog niet alles. We hebben ook nagedacht over hoe je jouw acrylvoorraad kunt aanvullen zonder onnodig verpakkingsafval te creëren. Daarom bieden we navulverpakkingen aan die grotendeels van papier zijn gemaakt, een hernieuwbare en biologisch afbreekbare bron. Deze navulverpakkingen zijn ontworpen om gemakkelijk bij te vullen, zodat je je glazen potjes steeds opnieuw kunt gebruiken zonder het milieu te belasten.

De voordelen van ATTACHED2U Clear acryl op een rijtje. 

Betere hechting.
Makkelijker bewerkbaar.
Levelt beter en makkelijker in model.
Uithardingstijd zelf te bepalen door je werkwijze.
De Clear is speciaal ontwikkeld om een glas helder effect mee te creeën voor een zeer natuurlijke look of een schitterende glas nagel. 

Wij hebben bewust gekozen voor papieren navul verpakkingen met een minimale plastic beschermlaag om zo mee te kunnen werken aan het behoud van deze mooie aardbol we op leven. 
En doordat we dus onze verpakkingen duuzaam op de makt hebben gebracht kunnen we de prijzen ook mooi laag houden waardoor je met de navul verpakkingen een stuk goedkoper uit bent. 
Hulp nodig?

Hulp nodig?

 Stuur een Whats app 06-14353262