Gel sponsjes

gel sponsjes
Gel sponsjes
Deze unieke gelsponsjes zijn speciaal ontworpen om de plaklaag te verwijderen en een prachtige spiegelglans achter te laten, waardoor je nagels er adembenemend uitzien.
€ 3,95
excl. btw
€ 4,78
incl. btw
Prijs per 80 stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Gel Sponsjes voor Plaklaagverwijdering - Voor een Briljante Spiegelglans, en het afweken van oud product zoals Gellak en Biab. 

Onze Gel Sponsjes voor plaklaagverwijdering zijn een essentiële tool voor elke nagelstyliste die streeft naar een onberispelijke afwerking van gelnagels of gellak. Deze unieke sponsjes zijn speciaal ontworpen om de plaklaag te verwijderen en een prachtige spiegelglans achter te laten, waardoor je nagels er adembenemend uitzien.

Kenmerken en Voordelen:

  • Efficiënte Plaklaagverwijdering: Onze Gel Sponsjes verwijderen de plaklaag van gelnagels met gemak en precisie, waardoor je nagels klaar zijn om te schitteren zonder enige kleverige resten achter te laten.

  • Schitterende Spiegelglans: Dankzij de speciale structuur van de sponsjes hoef je maar weinig vloeistof te gebruiken om een schitterende spiegelglans op de nagel te creëren.

  • Gemakkelijk in Gebruik: Deze sponsjes zijn gebruiksvriendelijk en zorgen voor een snelle en moeiteloze plaklaagverwijdering. Zelfs beginners kunnen professionele resultaten behalen.

  • Versnelde Afweekproces: De niet-absorberende eigenschap van onze Gel Sponsjes maakt ze uitzonderlijk effectief voor het snel en effectief verwijderen van gellak en BIAB. Omdat ze nat blijven, versnellen ze het afweekproces aanzienlijk, waardoor je tijd en moeite bespaart.

  • Veelzijdigheid: Geschikt voor zowel gel- als gellaknagels. Deze sponsjes zijn een waardevolle aanvulling op je nagelstylinggereedschap.

Voeg onze Gel Sponsjes voor Plaklaagverwijdering toe aan je nagelstylingkit en ontdek de moeiteloze manier om een onberispelijke spiegelglans op je nagels te bereiken. Met hun efficiënte plaklaagverwijdering en schitterende resultaten, zul je versteld staan van het verschil dat ze maken. Ervaar hoe gemakkelijk het is om gellak en BIAB te verwijderen met onze gespecialiseerde sponsjes.

Bestel vandaag nog en laat je nagels stralen met onze Gel Sponsjes!

Hulp nodig?

Hulp nodig?

 Stuur een Whats app 06-14353262