Independence C.P.R. Hand Cream

Independence Hand Cream
Independence C.P.R. Hand Cream
Independence C.P.R. Hand Cream: Deze rijke handcrème zit boordevol waardevolle ingrediënten, die bijdragen aan de verzorging, bescherming en herstel van de huid.
€ 12,36
€ 11,13
excl. btw
€ 14,96
€ 13,47
incl. btw
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst
Verwen Je Handen met Independence C.P.R. Handcrème - De Ultieme Verzorging, Bescherming en Herstel.

Ontdek de luxe van onze Independence C.P.R. Handcrème, ontworpen om de delicate huid van je handen te verzorgen, te beschermen, en te herstellen. Deze rijke formule is samengesteld uit zorgvuldig geselecteerde ingrediënten, die elk een specifieke rol spelen in het bevorderen van een gezonde, veerkrachtige huid.

CARE met Sheaboter: Verrijk je huid met de diepe voeding en hydratatie van Sheaboter. Rijk aan natuurlijke vitamines A, E, en F, verzacht het je huid en houdt het vocht vast, waardoor je handen zijdezacht en soepel aanvoelen.

PROTECT met Glycerine: Glycerine, een krachtige humectant, trekt vocht aan en houdt het vast in je huid, waardoor de natuurlijke vochtbalans wordt gestabiliseerd en je handen beschermd zijn tegen uitdroging en externe schade.

REPAIR met Kokosolie: De herstellende kracht van Kokosolie, met zijn natuurlijke vetzuren en antioxidanten, ondersteunt het zelfherstellend vermogen van de huid. Het biedt diepe hydratatie, versterkt de huidbarrière en bevordert een gezonde, gladde huid.

Gebruiksaanwijzing: Voor de beste resultaten, breng een kleine hoeveelheid crème aan op schone, droge handen. Masseer zachtjes in tot volledig geabsorbeerd, met speciale aandacht voor droge gebieden en nagelriemen. Gebruik zo vaak als nodig gedurende de dag voor continu comfort en verzorging.

Voor de Empowerende Vrouw Independence C.P.R. Handwash Foam is meer dan een handwas; het is een manifest van kracht en zelfzorg. De unieke geurcombinatie van lentebloemen met een hint van hout werkt opbeurend en empowerend, speciaal ontwikkeld voor vrouwen die ondanks de druk van alledag, standvastig en sterk blijven, ondanks dit misschien zo niet voelt is het wel zo kijk maar eens terug hoeveel je al over wonnen hebt.  Geschikt voor alle huidtypes, deze foam ondersteunt elke vrouw in haar reis naar zelfontplooiing en kracht.

Onze Independence C.P.R. Handcrème is jouw geheime wapen tegen ruwe, droge handen, en biedt een complete verzorgingsroutine die je handen laat stralen van gezondheid. Geschikt voor alle huidtypes, deze handcrème is de perfecte dagelijkse luxe voor iedereen die zijn handen de zorg en aandacht wil geven die ze verdienen.Exclusieve Inkoopvoordeel: Speciaal voor nagelstylistes en nagelstylistes in opleiding! Profiteer van aantrekkelijke inkoopkortingen op onze producten en verhoog je winstmarge bij doorverkoop aan jouw klanten. Een slimme keuze voor jouw bedrijf! Wil je gebruik maken van de korting plaats dan je bestelling en klik op vooraf overmaken. (Zodat wij de prijzen kunnen aanpassen met korting voor je betaalt).
Voer bij kvk je nummer in en als je in opleiding bent plaats zit dan bij opmerkingen. En dan regelen wij de rest voor je. 

Hulp nodig?

Hulp nodig?

 Stuur een Whats app 06-14353262