Independence C.P.R. Handwash Foam

Independence handwash foam
Independence C.P.R. Handwash Foam
Independence C.P.R. Handwash Foam is een handwash foam die beschikt over 3 eigenschappen, verzorgend beschermend en herstellend.
€ 10,70
€ 9,63
excl. btw
€ 12,95
€ 11,65
incl. btw
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Ontdek de Kracht van Verzorging, Bescherming en Herstel met Independence C.P.R. Handwash Foam

Maak kennis met een revolutie in hand- en nagelverzorging - de Independence C.P.R. Handwash Foam. Ontworpen voor de moderne vrouw die in haar eigen kracht staat, combineert deze unieke formule de essentie van verzorging, bescherming en herstel in één krachtige handwas.

CARE: Verrijkt met Aloë Vera Onze zachte schuimformule is verrijkt met Aloë Vera, bekend om zijn diep hydraterende eigenschappen. Het voedt niet alleen je handen, maar ook je nagels, zodat ze gezond en sterk blijven.

PROTECT: Geïnfuseerd met Green Tea Extract Het krachtige Green Tea Extract biedt een beschermende barrière tegen dagelijkse invloeden. Deze antioxidantrijke component helpt je huid te verdedigen tegen schadelijke vrije radicalen, terwijl het tegelijkertijd de elasticiteit van de huid behoudt.

REPAIR: Versterkt met Banana Extract Ervaar het herstellende vermogen van Banana Extract. Dit natuurlijke ingrediënt is essentieel voor het herstellen van beschadigde huid en nagels, waardoor ze er weer gezond en vernieuwd uitzien.

Voor de Empowerende Vrouw Independence C.P.R. Handwash Foam is meer dan een handwas; het is een manifest van kracht en zelfzorg. De unieke geurcombinatie van lentebloemen met een hint van hout werkt opbeurend en empowerend, speciaal ontwikkeld voor vrouwen die ondanks de druk van alledag, standvastig en sterk blijven, ondanks dit misschien zo niet voelt is het wel zo kijk maar eens terug hoeveel je al over wonnen hebt.  Geschikt voor alle huidtypes, deze foam ondersteunt elke vrouw in haar reis naar zelfontplooiing en kracht.

 

Hulp nodig?

Hulp nodig?

 Stuur een Whats app 06-14353262