Mondmaskers

mondmasker zwarte drie laags mondmaskers
mondmasker zwarte drie laags mondmaskers
Mondmaskers
Mondmaskers zijn onmisbaar in het nagelvak, Stofwerende Mondmaskers met Driedubbele Bescherming die ook nog eens lekker zitten.
€ 6,95
excl. btw
€ 8,41
incl. btw
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Mondmaskers die beschermen tegen het nagelstof die niet benauwd aanvoelen.

Zit je tijdens het vijlen ook helemaal vol stof en krijg je het benauwd van de meeste mondkapjes of snijden de lussen in je oren zoek dan niet verder wij hebben het ideale mondkapje voor je. 

Ontdek Onze Hoogwaardige Stofwerende Mondmaskers met Driedubbele Bescherming!

In een wereld waar gezondheid en veiligheid steeds belangrijker worden, presenteren wij met trots onze stofwerende mondmaskers. Onze maskers zijn ontworpen om jou te beschermen tegen schadelijke deeltjes en stof, zonder concessies te doen aan comfort.

Driedubbele Bescherming

Onze mondmaskers zijn opgebouwd uit maar liefst drie lagen, elk met een specifieke functie:

  1. Buitenste Laag: De eerste laag van ons Mondmasker fungeert als een robuuste barrière tegen stof en verontreinigingen. Het beschermt jou tegen deeltjes in de lucht en zorgt ervoor dat je frisse lucht inademt.

  2. Filterlaag: De middelste laag is ontworpen met een geavanceerd filtermateriaal dat zeer kleine deeltjes tegenhoudt. Dit vermindert aanzienlijk de kans op inademing van schadelijke stoffen.

  3. Zachte Binnenlaag: De binnenste laag is gemaakt van huidvriendelijk materiaal dat zacht aanvoelt op je huid. Het zorgt ervoor dat je masker comfortabel op zijn plaats blijft zitten zonder benauwdheid te veroorzaken, zelfs bij langdurig gebruik.

Comfortabel en Stijlvol

Onze mondmaskers zijn niet alleen effectief, maar ook stijlvol en comfortabel. Het ergonomische ontwerp zorgt voor een goede pasvorm op elk gezicht, terwijl de elastische oorlussen zorgen voor een veilige en aangename draagervaring.

Mondmakser met bril dragen.

Mondmasker dragen met een bril is ook met deze mondmaskers te doen zonder dat de mondmaskers beslaan. 
Door de mondmaskers eerst op te zetten en de lussen een beetje op te rekken en daarna kruisen en dan over de oren plaatsen waarna je het mond masker aan de zijkanten recht trekt voorkom je beslagen glazen. zoals je op de foto kan zien zijn bij de oren de lussen gekruist en zijn de zijkanten op de wangen naar buiten getrokken. 

Voordelen
Mondmaskers zitten comfortabel.
Ademen vrij zonder benauwd gevoel.
Oorlussen snijden niet zijn zacht en elastisch. 
Mondmaskers bestaan uit 3 verschillende lagen.
Zeer comfortable binnen laag die niet kniebelt.


 

Hulp nodig?

Hulp nodig?

 Stuur een Whats app 06-14353262