Nagel borstel

Nagel borstel
Nagel borstel
Sterke Nagelborstel voor het schoonmaken van de nagels wat een goede hechting bevorderd.
€ 1,75
excl. btw
€ 2,12
incl. btw
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Professionele Nagelborstel voor Perfecte Reiniging

Verhoog de hechting van je nagelproducten zoals gellak en BIAB met onze professionele nagelborstel. Ontworpen voor diepgaande reiniging, helpt deze borstel effectief stof en vuil uit de zijwallen van de nagels te verwijderen, waardoor een optimale basis voor productapplicatie wordt gegarandeerd.

Belangrijkste Kenmerken en Voordelen:

  • Sterke Haartjes: Onze nagelborstel is uitgerust met sterke, duurzame haartjes die speciaal ontworpen zijn om zelfs het meest hardnekkige stof en vuil grondig te verwijderen. Dit is essentieel voor professionals die een perfecte nagelvoorbereiding vereisen.
  • Verbeterde Producthechting: Door het effectief verwijderen van stof uit de zijwallen van de nagels, bevordert onze borstel de hechting van nagelproducten, wat resulteert in een langdurigere en kwalitatief betere nagelbehandeling.
  • Ergonomisch Ontwerp: De borstel is ontworpen voor comfort en gebruiksgemak, waardoor deze ideaal is voor zowel thuisgebruik als professionele salons.
  • Veelzijdigheid: Geschikt voor gebruik met diverse nagelproducten, waaronder gellak en BIAB, maakt deze borstel een onmisbaar gereedschap voor iedere nageltechnicus.

Gebruik: Ideaal voor het voorbereiden van de nagels vóór elke behandeling, zoals het aanbrengen van gellak of BIAB. Gebruik de borstel om de nagels vrij te maken van stof en vuil voor de beste hechting en resultaten.

Hulp nodig?

Hulp nodig?

 Stuur een Whats app 06-14353262