Nail Clean 500 ML

Nail Clean
Nail Clean 500 ML
De beste hechting begint met de voorbereiding van de nagel, Nail Clean is speciaal ontwikkeld om de natuurlijke nagel voor te bereiden voor een optimale hechting.
€ 27,50
excl. btw
€ 33,28
incl. btw
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Attached2u Nail Clean - Voor Een Perfecte Nagelvoorbereiding

De Nail Clean is een nagel reiniger die de natuurlijke voorbereid op de hechting van de producten. 
Het is een ontvetter en een desinfectant die de natuurlijke niet uitdroogt maar juist in balans houd en de natuurlijke nagel eenheid waarborgt. Bereid je nagels voor op een langdurige en vlekkeloze manicure met de Attached2u Nail Clean Dehydrator. Deze krachtige dehydrator is ontworpen om de nagelplaat grondig te reinigen en te ontvetten, waardoor een optimale hechting van je nagelproducten wordt bevorderd.

Pluspunten:

  1. Grondige Reiniging: Onze Nail Clean Dehydrator verwijdert overtollige oliën en onzuiverheden van de nagelplaat, waardoor een schone en gladde basis ontstaat voor je nagelproducten.

  2. Verbeterde Hechting: Door de nagelplaat te dehydrateren, zorgt onze formule voor een betere hechting van gel, acryl en nagellak, waardoor je manicure langer mooi blijft.

  3. Snelle Droogtijd: De Nail Clean Dehydrator droogt snel en laat geen residu achter, waardoor je snel verder kunt met je nagelbehandeling zonder kostbare tijd te verliezen.

  4. Langdurige Resultaten: Met de Nail Clean Dehydrator bereik je niet alleen directe voordelen, maar geniet je ook van langdurige resultaten, met nagels die langer mooi blijven en chippen voorkomen wordt.

Voeg de Attached2u Nail Clean Dehydrator toe aan je nagelroutine voor een perfecte voorbereiding en langdurige resultaten waar je op kunt vertrouwen.

Hulp nodig?

Hulp nodig?

 Stuur een Whats app 06-14353262