Nail wipes

Nail wipes
Nail wipes
Nail Wipes stevig en duurzaam door dat er meerdere laagjes op elkaar geperst zijn waardoor ze zeer stevig zijn en niet verpulveren.
€ 9,95
excl. btw
€ 12,04
incl. btw
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Nail Wipes - Essentieel voor een Perfecte Nagelverzorging

Onze Nail Wipes zijn de geheime wapens van elke nagelstyliste en nagelliefhebber. Deze doekjes zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de eisen van professionele nagelverzorging en bieden de stevigheid en duurzaamheid die je nodig hebt.

Kenmerken en Voordelen:

  1. Stevig en Duurzaam: Onze Nail Wipes zijn gemaakt met meerdere lagen die zorgvuldig op elkaar zijn geperst. Dit resulteert in een stevig en duurzaam doekje dat niet verpulvert of scheurt, zelfs niet bij intensief gebruik.

  2. Veelzijdig Gebruik: Deze doekjes zijn essentieel voor verschillende aspecten van nagelverzorging. Gebruik ze om de nagelplaat grondig te reinigen voorafgaand aan het aanbrengen van nagellak of kunstnagels. Ze zijn ook ideaal voor het verwijderen van nagellak of gelnagellak zonder pluisjes achter te laten.

  3. Hypoallergeen: Onze Nail Wipes zijn hypoallergeen en veilig voor gebruik op de huid en nagels. Ze irriteren de huid niet en zijn geschikt voor alle huidtypes dit door de speciale structuur van de nail wipes doordat ze geen grove structuur hebben schuren ze niet over de nagelriemen en huid maar voelen zacht aan zonder te pluizen. 

  4. Handig Formaat: Deze Nail Wipes worden geleverd in handige, compacte verpakkingen die perfect in je nagelstudio of handtas passen, zodat je ze altijd binnen handbereik hebt.

  5. Kwaliteit voor Professionals: Ontworpen met professionals in gedachten, maar geschikt voor iedereen die van mooie nagels houdt. Ze zijn geschikt voor zowel nagelsalons als persoonlijk gebruik.

Voeg onze Nail Wipes toe aan je nagelverzorgingsroutine en ontdek het verschil in kwaliteit en prestaties. Vergeet pluizige doekjes en overstap naar onze stevige en duurzame Nail Wipes voor een onberispelijke nagelverzorging.

De Nail Wipes zijn  verpakt per 1000 stuks.


 
Hulp nodig?

Hulp nodig?

 Stuur een Whats app 06-14353262