Peach cover Acryl 25 gram

cover peach acryl poeder
Peach cover Acryl 25 gram
Deze Cover Peach acryl poeder geeft een super dekking waarmee je de mooiste nagelbed verleningen en babyboom nagels kan maken.
€ 12,95
excl. btw
€ 15,67
incl. btw
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Attached2u Peach Cover Acryl - Voor Een Warme, Natuurlijke Look

Bij attached2u draait alles om jou - onze gewaardeerde klant. Stap binnen in een wereld van huiselijke sferen, waar een gevoel van welzijn en vertrouwen de kern vormen van alles wat we doen.

Ontdek onze Peach Cover Acryl, speciaal ontworpen om een warme en natuurlijke uitstraling te geven aan je nagels. Met zijn zachte perzikkleurige tint biedt deze acryl een subtiele dekking die perfect is voor het creëren van een moeiteloze, verfijnde look.

Of je nu op zoek bent naar een subtiele overlay voor een elegante finishing touch of een basis voor prachtige nail art, onze Peach Cover Acryl is jouw ideale keuze. Laat je nagels stralen met de zachtheid en verfijning van attached2u Peach Cover Acryl.De voordelen van ATTACHED2U Peach Cover acryl op een rijtje. 

Betere hechting.
Makkelijker bewerkbaar.
Levelt beter en makkelijker in model.
Uithardingstijd zelf te bepalen door je werkwijze.
De Cover Peach is speciaal ontwikkeld om een zeer dekkend en geeft een egale  look te creeëren door deze zeer hoge pigmentatie kan je een schitterende nagelbed verlening maken in combinatie met de white kan je een warme mooie en duurzame nagel maken. 
Ook is de Peach cover uitstekend voor babyboom nagels hij vloeit heel mooi samen waardoor er een zeer naturlijke overloop ontstaat. 


Milieubewust en Duurzaam: Onze Verpakkingsfilosofie

Bij attached2u streven we naar een wereld waarin schoonheid niet ten koste gaat van onze planeet. Daarom zijn onze white acrylproducten verpakt in hoogwaardige glazen potjes, die niet alleen elegantie uitstralen maar ook hergebruik aanmoedigen. Nadat je het product hebt gebruikt, kun je de potjes eenvoudig schoonmaken en hergebruiken voor talloze doeleinden, waardoor afval tot een minimum wordt beperkt.

Maar dat is nog niet alles. We hebben ook nagedacht over hoe je jouw acrylvoorraad kunt aanvullen zonder onnodig verpakkingsafval te creëren. Daarom bieden we navulverpakkingen aan die grotendeels van papier zijn gemaakt, een hernieuwbare en biologisch afbreekbare bron. Deze navulverpakkingen zijn ontworpen om gemakkelijk bij te vullen, zodat je je glazen potjes steeds opnieuw kunt gebruiken zonder het milieu te belasten.

Hulp nodig?

Hulp nodig?

 Stuur een Whats app 06-14353262