Pink Acryl 25 gram

Pink Acryl 25 gram
Pink Acryl 25 gram
Pink Acryl is een zeer transparante glas heldere acryl met een warme roze ondertoon voor het creëeren van natuurlijke nagels.
€ 12,95
excl. btw
€ 15,67
incl. btw
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Attached2u Pink Transparant Acryl - Voor Een Sprankelend Glashelder Effect

Bij attached2u draait alles om jou - onze gewaardeerde klant. Stap binnen in een wereld van huiselijke sferen, waar een gevoel van welzijn en vertrouwen de kern vormen van alles wat we doen.

Betreed een wereld van pure elegantie met de Attached2u Pink Transparant Acryl, een ware parel in nagelverfraaiing. Deze 100% transparante acryl met een subtiele roze ondertoon biedt een ongeëvenaarde helderheid en glans, waardoor je nagels een sprankelend, glashelder effect krijgen.

Laat je creativiteit de vrije loop met deze veelzijdige acryl, die perfect is voor het creëren van verbluffende nail art of een prachtige, natuurlijke overlay. Met zijn kristalheldere formule zorgt onze Pink Transparant Acryl voor een naadloze afwerking die elke stijl naar een hoger niveau tilt.

Voeg een vleugje luxe toe aan je nagelstijl en laat je nagels stralen als nooit tevoren met attached2u Pink Transparant Acryl - de ultieme keuze voor een glasheldere, sprankelende look.

Milieubewust en Duurzaam: Onze Verpakkingsfilosofie

Bij attached2u streven we naar een wereld waarin schoonheid niet ten koste gaat van onze planeet. Daarom zijn onze white acrylproducten verpakt in hoogwaardige glazen potjes, die niet alleen elegantie uitstralen maar ook hergebruik aanmoedigen. Nadat je het product hebt gebruikt, kun je de potjes eenvoudig schoonmaken en hergebruiken voor talloze doeleinden, waardoor afval tot een minimum wordt beperkt.

Maar dat is nog niet alles. We hebben ook nagedacht over hoe je jouw acrylvoorraad kunt aanvullen zonder onnodig verpakkingsafval te creëren. Daarom bieden we navulverpakkingen aan die grotendeels van papier zijn gemaakt, een hernieuwbare en biologisch afbreekbare bron. Deze navulverpakkingen zijn ontworpen om gemakkelijk bij te vullen, zodat je je glazen potjes steeds opnieuw kunt gebruiken zonder het milieu te belasten.


De voordelen van ATTACHED2U Pink acryl op een rijtje. 

Betere hechting.
Makkelijker bewerkbaar.
Levelt beter en makkelijker in model.
Uithardingstijd zelf te bepalen door je werkwijze.
De Pink is speciaal ontwikkeld om een glas helder effect mee te creeën voor een zeer natuurlijke look met een warme roze ondertoon.  

 
Hulp nodig?

Hulp nodig?

 Stuur een Whats app 06-14353262