Pink cover Acryl 25 gram

Pink cover Acryl 25 gram
Pink cover Acryl 25 gram
De Pink Cover Is speciaal ontwikkeld om een mooi en natuurlijk effect te creëeren de cover is semi transparant waardoor er een zeer natuurlijk effect ontstaat.
€ 12,95
excl. btw
€ 15,67
incl. btw
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Attached2u Pink Cover Acryl - Voor Een Prachtig Natuurlijke Look

Bij attached2u draait alles om jou - onze gewaardeerde klant. Stap binnen in een wereld van huiselijke sferen, waar een gevoel van welzijn en vertrouwen de kern vormen van alles wat we doen.

Betreed de wereld van natuurlijke nagels met de attached2u Pink Cover Acryl, waar schoonheid en verfijning samenkomen. Ontworpen om prachtige, natuurlijk ogende nagels te creëren, straalt deze acryl een subtiel roze tint uit die perfect is voor het bereiken van een tijdloze elegantie.

Met zijn semi-transparante formule biedt onze Pink Cover Acryl net genoeg dekking om oneffenheden te camoufleren, terwijl het toch een delicate en natuurlijke uitstraling behoudt. Hiermee kun je moeiteloos een prachtige, subtiele look creëren die zowel verfijnd als veelzijdig is.

Of je nu gaat voor een eenvoudige overlay of een verlenging met een natuurlijke uitstraling, onze Pink Cover Acryl is jouw geheime wapen voor een tijdloos mooie nagelstijl.Milieubewust en Duurzaam: Onze Verpakkingsfilosofie

Bij attached2u streven we naar een wereld waarin schoonheid niet ten koste gaat van onze planeet. Daarom zijn onze white acrylproducten verpakt in hoogwaardige glazen potjes, die niet alleen elegantie uitstralen maar ook hergebruik aanmoedigen. Nadat je het product hebt gebruikt, kun je de potjes eenvoudig schoonmaken en hergebruiken voor talloze doeleinden, waardoor afval tot een minimum wordt beperkt.

Maar dat is nog niet alles. We hebben ook nagedacht over hoe je jouw acrylvoorraad kunt aanvullen zonder onnodig verpakkingsafval te creëren. Daarom bieden we navulverpakkingen aan die grotendeels van papier zijn gemaakt, een hernieuwbare en biologisch afbreekbare bron. Deze navulverpakkingen zijn ontworpen om gemakkelijk bij te vullen, zodat je je glazen potjes steeds opnieuw kunt gebruiken zonder het milieu te belasten.

Kies attached2u White Acryl voor een nagelstijl die niet alleen perfect is, maar ook een gevoel van zelfvertrouwen en voldoening geeft, elke keer weer.

De voordelen van ATTACHED2U Pink Cover acryl op een rijtje. 

Betere hechting.
Makkelijker bewerkbaar.
Levelt beter en makkelijker in model.
Uithardingstijd zelf te bepalen door je werkwijze.
Speciaal gemaakt voor een zeer natuurlijk effect ideaal voor een natuurlijke look maar ook voor french en babyboom.

 
Hulp nodig?

Hulp nodig?

 Stuur een Whats app 06-14353262