Protective Top

Protective Top
Protective Top
De Top die je kunstnagel voorziet van een schitterende hooglans en ook nog eens een zeer sterke beschermlaag over je creatie legt.
€ 19,45
excl. btw
€ 23,53
incl. btw
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst
Attached2u Protective Topcoat - Voor Langdurige Bescherming en Schitterende Glans

Laat je kunstnagels stralen met de Attached2u Protective Topcoat, een innovatieve formule die speciaal is ontwikkeld om kunstnagelsystemen te beschermen en te voorzien van een langdurige, schitterende hoogglans.

Pluspunten:

  1. Sterke Bescherming: Onze Protective Topcoat legt een sterke beschermlaag over kunstnagelsystemen, waardoor ze worden beschermd tegen krassen en beschadigingen, en tegelijkertijd een langdurige glans behouden.

  2. Langdurige Glans: Dankzij de speciale samenstelling blijft de hoogglans van de Protective Topcoat wekenlang mooi, waardoor je klanten gedurende de hele draagtijd kunnen genieten van schitterend uitziende nagels.

  3. Compatibiliteit: De Protective Topcoat kan worden gebruikt over alle harde kunstnagelsystemen, zoals acryl en gel, en zorgt voor een perfecte afwerking zonder dat de nagels worden beschadigd. Let op: niet geschikt voor gebruik over gelpolish.

  4. Makkelijk in Gebruik: Onze Protective Topcoat heeft een mooie, stevige viscositeit waardoor hij eenvoudig en gelijkmatig kan worden aangebracht, zonder uit te lopen, voor een professioneel resultaat elke keer weer.

Voeg de Attached2u Protective Topcoat toe aan je nagelbehandeling en geef je kunstnagels de bescherming en glans die ze verdienen, voor nagels die blijven schitteren, keer op keer.

Hulp nodig?

Hulp nodig?

 Stuur een Whats app 06-14353262