Removal Bit Black Beauty Cone

Removal Bit Black Beauty Cone Removal Bit Black Beauty Cone
Removal Bit Black Beauty Cone Removal Bit Black Beauty Cone
Removal Bit Black Beauty Cone
Ontdek de ultieme kracht van precisie met onze Removal Bit Black Beauty. Dit hoogwaardige bitje tilt jouw nagelverzorging naar een hoger niveau, met ongeëvenaarde kwaliteit, precisie, perfecte functio
€ 47,95
excl. btw
€ 58,02
incl. btw
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Dankzij de uitzonderlijke snijprestaties en zeer gladde oppervlakte maakt de Removal Bit Black Beauty bijzonder effectieve, snelle en groefvrije verwijdering van oud product en van liftings mogelijk. De dwarsdoorsnede en een speciale coating voorkomen warmteontwikkeling, waardoor het materiaal zich niet ophoopt in de vertanding waardoor oud product zeer snel en effectief wordt verwijderd. De frees heeft een volledig gladde en stille werking en een extreem lange levensduur. De Removal Bit Black Beauty is uiterst snel en ontwikkeld voor extreme prestaties bij 3000 rpm.

De nieuwe oppervlaktebehandeling voor de carbide bit maakt de. Removal bit Black Beauty zeer succesvol vanwege hun combinatie van uitstekende snijeigenschappen met verminderde warmteontwikkeling en een extreem lange levensduur.

 

Kenmerken:

  • Removal Bit Black Beauty tandjes: Zijn vervaardigd uit Tungsten Carbide, dit biedt de Removal Bit Black Beauty duurzaamheid en scherpte van het hoogste niveau. Deze tandjes zijn ontworpen om moeiteloos en nauwkeurig te werken.

  • Hoogwaardige Kwaliteit: Onze Removal Bit staat synoniem voor compromisloze kwaliteit. Elk detail is met zorg ontworpen en geproduceerd, wat resulteert in een product dat voldoet aan de hoogste normen.

  • Precisie en Perfectie: Dankzij de geavanceerde technologie en vakmanschap biedt de Black Beauty een ongeëvenaarde precisie en perfectie bij het verwijderen van nagelproducten.

  • Uitstekende Prestaties:  De Removal Bit Black Beauty levert consistente en indrukwekkende prestaties, elke keer opnieuw.

Upgrade je nagelverzorgingsroutine met de Removal Bit Black Beauty en ervaar de revolutie in precisie en prestaties. Voeg dit hoogwaardige product nu toe aan je collectie en ontdek het verschil dat het maakt voor jouw nagelkunst.

Hulp nodig?

Hulp nodig?

 Stuur een Whats app 06-14353262