Soft Pink Acryl 25 gram

soft pink acryl poeder.
Soft Pink Acryl 25 gram
Zeer transparante acryl poeder met een vleugje rose erin verwerkt voor een zeer subtiel effect om het nagelbed een net wat warmere tint te geven.
€ 12,95
excl. btw
€ 15,67
incl. btw
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Attached2u Soft Pink Acryl - Voor Een Subtiel Warme Tint op Je Nagelbed

Bij attached2u draait alles om jou - onze gewaardeerde klant. Stap binnen in een wereld van huiselijke sferen, waar een gevoel van welzijn en vertrouwen de kern vormen van alles wat we doen.

Breng een vleugje zachtheid en warmte aan in je nagelstijl met de Attached2u Soft Pink Acryl. Deze zeer transparante acrylpoeder is verrijkt met een vleugje roze, waardoor een subtiel en verfijnd effect ontstaat dat het nagelbed een zachte, warme tint geeft.

Creëer moeiteloos een natuurlijke uitstraling met een subtiele twist, terwijl je nagels stralen met een ingetogen elegantie. De Soft Pink Acryl is perfect voor het toevoegen van een vleugje kleur aan je nagelverlengingen of overlays, waardoor je een unieke en gepersonaliseerde look kunt creëren die jouw stijl perfect weerspiegelt.

Streef naar perfectie met de Attached2u Soft Pink Acryl en laat je nagels schitteren met een subtiele, warme gloed die de aandacht trekt en bewondering oogst.


Milieubewust en Duurzaam: Onze Verpakkingsfilosofie

Bij attached2u streven we naar een wereld waarin schoonheid niet ten koste gaat van onze planeet. Daarom zijn onze white acrylproducten verpakt in hoogwaardige glazen potjes, die niet alleen elegantie uitstralen maar ook hergebruik aanmoedigen. Nadat je het product hebt gebruikt, kun je de potjes eenvoudig schoonmaken en hergebruiken voor talloze doeleinden, waardoor afval tot een minimum wordt beperkt.

Maar dat is nog niet alles. We hebben ook nagedacht over hoe je jouw acrylvoorraad kunt aanvullen zonder onnodig verpakkingsafval te creëren. Daarom bieden we navulverpakkingen aan die grotendeels van papier zijn gemaakt, een hernieuwbare en biologisch afbreekbare bron. Deze navulverpakkingen zijn ontworpen om gemakkelijk bij te vullen, zodat je je glazen potjes steeds opnieuw kunt gebruiken zonder het milieu te belasten.

De voordelen van ATTACHED2U soft pink acryl op een rijtje. 

Betere hechting.
Makkelijker bewerkbaar.
Levelt beter en makkelijker in model.
Uithardingstijd zelf te bepalen door je werkwijze.
Zeer natuurlijke glasheldere tranparante acryl met een zeer subtiele warme ondertoon.
 
Hulp nodig?

Hulp nodig?

 Stuur een Whats app 06-14353262