Tip knipper

Tip knipper
Tip knipper
Tip knipper black wordt gebruikt om tips in te korten het scherpe mesje zorgt ervoor dat de tip snel en makkelijk op lengte gebracht gaat worden. De tipknipper is van sterke kwaliteit.
€ 8,95
excl. btw
€ 10,83
incl. btw
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Professionele Tip Knipper voor Perfecte Nagels

Ontdek de ultieme oplossing voor moeiteloos en nauwkeurig knippen van nagels met onze professionele tip knipper. Speciaal ontworpen voor zowel amateurs als professionals in nagelverzorging, is deze tip knipper de perfecte tool om je nagels snel en gemakkelijk op de gewenste lengte te brengen.

Belangrijkste voordelen:

  • Precisie Snijden: Met scherpe, nauwkeurig gevormde bladen zorgt onze tip knipper voor een schoon en glad resultaat zonder de nagel te splijten of te beschadigen.
  • Ergonomisch Ontwerp: Ontworpen met het oog op comfort en gebruiksgemak, heeft onze tip knipper een anti-slip handvat dat zorgt voor een stabiele grip tijdens het gebruik.
  • Veelzijdigheid: Geschikt voor verschillende nageltypes en -groottes, van natuurlijke nagels tot kunstnageltips.
  • Duurzaamheid: Gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal om roesten te voorkomen en een langdurig scherpe snede te garanderen.

Productdetails:

  • Materiaal: Roestvrij staal
  • Kleur: Zilver

Deze tip knipper is een onmisbaar hulpmiddel voor iedereen die zijn nagels snel en veilig wil bijwerken, of je nu thuis een manicure uitvoert of een professionele nagelstyliste bent. Met onze professionele tip knipper ben je altijd verzekerd van perfect gevormde nagels.

Hulp nodig?

Hulp nodig?

 Stuur een Whats app 06-14353262