White Acryl 150 gram navul verpakking.

white acryl poeder
White Acryl 150 gram navul verpakking.
Deze Acryl is speciaal ontwikkeld om schitterende smile lines mee te maken. Door de uitstekende samenstelling van ingrediënten is het makkelijker om een strakke smile line te creëeren.
€ 39,50
excl. btw
€ 47,80
incl. btw
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Attached2u White Acryl - Voor Een Perfecte en Vertrouwde Nagels.

Bij attached2u draait alles om jou - onze gewaardeerde klant. Stap binnen in een wereld van huiselijke sferen, waar een gevoel van welzijn en vertrouwen de kern vormen van alles wat we doen.

Onze White Acryl is niet zomaar een nagelproduct; het is een belofte van uitmuntendheid en betrouwbaarheid. Ontworpen met de hoogste standaarden van hechting in gedachten, biedt onze acryl een stevige basis voor jouw creaties.

De unieke formule van onze acryl is ontwikkeld met jouw behoeften in het achterhoofd. Het stelt je in staat om zowel snel als langzaam te werken, afhankelijk van je voorkeur en de stijl die je wilt bereiken. Creëer moeiteloos strakke smile lines en verbluffende ontwerpen met onze witte acryl - de ultieme bondgenoot voor elke nagelstyliste.

Milieubewust en Duurzaam: Onze Verpakkingsfilosofie

Bij attached2u streven we naar een wereld waarin schoonheid niet ten koste gaat van onze planeet. Daarom zijn onze white acrylproducten verpakt in hoogwaardige glazen potjes, die niet alleen elegantie uitstralen maar ook hergebruik aanmoedigen. Nadat je het product hebt gebruikt, kun je de potjes eenvoudig schoonmaken en hergebruiken voor talloze doeleinden, waardoor afval tot een minimum wordt beperkt.

Maar dat is nog niet alles. We hebben ook nagedacht over hoe je jouw acrylvoorraad kunt aanvullen zonder onnodig verpakkingsafval te creëren. Daarom bieden we navulverpakkingen aan die grotendeels van papier zijn gemaakt, een hernieuwbare en biologisch afbreekbare bron. Deze navulverpakkingen zijn ontworpen om gemakkelijk bij te vullen, zodat je je glazen potjes steeds opnieuw kunt gebruiken zonder het milieu te belasten.

Kies attached2u White Acryl voor een nagelstijl die niet alleen perfect is, maar ook een gevoel van zelfvertrouwen en voldoening geeft, elke keer weer.
 De voordelen van ATTACHED2U White acryl op een rijtje. 

Betere hechting.
Makkelijker bewerkbaar.
Levelt zelf en makkelijk in model.
Uithardingstijd zelf te bepalen door je werkwijze.
De White is speciaal ontwikkeld om een super strakke smile line mee te creeën.
Kleur is vol en schitterend gepigmenteerd voor de perfecte french look.

 
Hulp nodig?

Hulp nodig?

 Stuur een Whats app 06-14353262