Block White

white Block
Block White
Witte Block Buffers - ideaal voor het verwijderen van krassen en oneffenheden op nagels. Creëer een vlekkeloze nagelafwerking met deze duurzame en veelzijdige buffers.
€ 0,90
excl. btw
€ 1,09
incl. btw
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst
 

Witte Block Buffers - De Zachte Oplossing voor een Onberispelijke Nagelafwerking

Onze Witte Block Buffers zijn de geheime wapens van elke nagelstyliste en al door de jaren een blijvend geliefd product de block buffer streeft naar een onberispelijke nagel voorberwerking en nagelafwerking. Deze zachte buffers zijn ontworpen om krassen en oneffenheden moeiteloos te verwijderen, waardoor je nagels er perfect gepolijst uitzien, tevens bieden ze je een perfecte basis voor uitstekende hechting doordat ze nagelplaat uitermate zorgvuldig voorbewerken zonder deze uit te dunnen bij correct gebruik. 

Kenmerken en Voordelen:

  1. Zachte Buffer: Onze Witte Block Buffers zijn gemaakt van zacht materiaal dat mild is voor de nagels en de nagelriemen. Ze verwijderen voorzichtig oneffenheden en zorgen voor een gladde en egale nagelafwerking.

  2. Perfect voor Voorbereiding en afwerking: Deze buffers zijn ideaal voor het voorbereiden van de nagels voor nagellak, gelnagels of nagelverlengingen. Ze creëren een glad oppervlak voor een betere hechting van nagelproducten. En werken de nagels mooi af door de krassen van de vijl te verwijderen waardoor er een mooi strak glad opervlak ontstaat wat je daarna strak kan afwerken met een gellak of topcoat. 

  3. Veelzijdig Gebruik: Geschikt voor professioneel gebruik in nagelsalons en voor persoonlijk gebruik thuis. Deze block buffers zijn perfect voor het egaliseren en polijsten van zowel natuurlijke als kunstnagels.

  4. Duurzaam en Effectief: De Witte Block Buffers zijn duurzaam en gaan lang mee, zodat je keer op keer kunt genieten van een perfecte nagel voorbewerking of nagelafwerking.

  5. Eenvoudig in Gebruik: Zelfs als beginner kun je deze buffers gemakkelijk gebruiken. Ze zijn een essentiële tool voor het bereiken van professionele resultaten.

Voeg onze Witte Block Buffers toe aan je nagelverzorgingsuitrusting en ontdek hoe gemakkelijk het is om prachtig gepolijste nagels te creëren. Met hun zachte aanpak behoren krassen en oneffenheden tot het verleden.

Je kan ze per stuk bestellen of per 10 in een voordeel pak. 


 

Hulp nodig?

Hulp nodig?

 Stuur een Whats app 06-14353262