Cuticle Remover Bit Diamond

Carbide Bit Diamond
Cuticle Remover Bit Diamond
Deze bit is speciaal ontworpen om de dode huidcellen van de nagelplaat te verwijderen, de niet gecoate diamant bit is speciaal ontwikkeld dat hij efficent zijn werk doet en een lange levensduur heeft.
€ 9,95
excl. btw
€ 12,04
incl. btw
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Duurzaam Diamant Bitje voor Nauwkeurige Verwijdering van Dode Huidcellen

Ervaar superieure precisie en uitzonderlijke duurzaamheid met ons professionele diamant bitje, speciaal ontworpen voor het zorgvuldig verwijderen van dode huidcellen van de nagelplaat. Ideaal voor zowel professionals in de nagelverzorgingsbranche als voor persoonlijk gebruik, dit bitje biedt een langdurige scherpte en betrouwbaarheid die essentieel zijn voor hoogwaardige manicureprocedures.

Belangrijkste kenmerken:

  • Hoogwaardige Diamantkorrels: Ons bitje is voorzien van premium, ongecoate diamantkorrels die hun scherpte behouden, zelfs na veelvuldig gebruik. Dit garandeert een efficiënte en zachte verwijdering van dode huidcellen zonder de gezonde nagelplaat te beschadigen.
  • Lange Levensduur: Dankzij de kwalitatieve diamantkorrels en robuuste constructie, heeft ons bitje een aanzienlijk langere levensduur in vergelijking met standaard bitjes. Een duurzame keuze die de kosten op lange termijn verlaagt.
  • Veilig en Effectief: Ontworpen om precies en veilig te werken, minimaliseert dit bitje het risico op schade aan de nagelriemen en nagelplaat, terwijl het effectief dode huid verwijdert.
  • Universele Pasvorm: Compatibel met de meeste nagelfrezen, ons bitje is gemakkelijk te installeren en te gebruiken, waardoor het een handige toevoeging is aan elke nagelverzorgingskit.

Of je nu een professionele nagelstylist bent die de beste hulpmiddelen voor je klanten zoekt, of iemand die zijn eigen nagelverzorging thuis naar een hoger niveau wil tillen, ons diamant bitje is de perfecte keuze. Verhoog de kwaliteit van je nagelbehandelingen en geniet van een gladde, gezonde nagelplaat met ons professioneel ontworpen diamant bitje.

Upgrade nu je nagelverzorgingsarsenaal met ons hoogwaardige diamant bitje voor een vlekkeloze manicure elke keer weer!

Hulp nodig?

Hulp nodig?

 Stuur een Whats app 06-14353262