Color Ring

Color Ring
Color Ring
Sterke transparante colorring met 50 ipv 30 tips om een schitterende waaier te maken van je kleuren.
€ 4,95
excl. btw
€ 5,99
incl. btw
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Professionele Color Ring met 50 Stuks - Voor een Uitgebreide Kleurenselectie

Ontdek de ultieme tool voor elke nagelprofessional: onze professionele color ring met 50 stuks, meer dan de standaard 30 die veel andere merken bieden. Dit uitgebreide assortiment stelt je in staat om een brede waaier aan gellak kleuren te presenteren en te testen, perfect voor het kiezen van de ideale tint voor elke klant of gelegenheid.

Belangrijkste kenmerken:

  • Grotere Selectie: Met 50 kleurplaatsen biedt onze color ring meer opties en flexibiliteit dan ooit tevoren, ideaal voor salons die een breed spectrum aan kleuren willen demonstreren.
  • Extra Sterk: Elk van de kleurstukken op de ring is ontworpen om duurzaamheid en sterkte te garanderen, waardoor ze bestand zijn tegen herhaaldelijk gebruik zonder te breken of te buigen.
  • Makkelijk te Lakken: De gladde en goed voorbereide oppervlakken van onze color ring maken het aanbrengen van gellak eenvoudig en efficiënt, zodat de ware kleur altijd perfect wordt weergegeven.

Deze color ring is een essentiële toevoeging voor elke nagelstudio of DIY nagelkunstliefhebber. Gebruik het om klanten de beschikbare kleuren te laten zien, om kleurcombinaties uit te proberen, of gewoon om je collectie netjes en georganiseerd te houden.

Bestel nu en ervaar de voordelen van een grotere, sterker, en gebruiksvriendelijkere color ring!

Hulp nodig?

Hulp nodig?

 Stuur een Whats app 06-14353262