Glass Dappendish

Glass Dappendish
Glass Dappendish
Glazen Dappendish met dubbele bodem voor een multifunctioneel gebruik.
€ 2,25
excl. btw
€ 2,72
incl. btw
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Multifunctionele Dappendish met Dubbele Bodem - Ideaal voor Nagel- en Kunstprojecten

Breid je creatieve gereedschapskist uit met onze innovatieve dappendish, ontworpen om zowel efficiëntie als veelzijdigheid in je werk te brengen. Deze unieke dappendish biedt twee aparte opslagopties: een grote bodem voor vloeistoffen zoals acrylvloeistof en een kleinere bodem voor dichtere materialen zoals verf of glitter.

Belangrijkste kenmerken:

  • Dubbele Bodem Ontwerp: De bovenkant van onze dappendish is perfect voor het bewaren van vloeistoffen die nodig zijn voor nagelbehandelingen, terwijl de onderkant ideaal is voor kleinere hoeveelheden verf of andere dichte materialen, wat maximale efficiëntie biedt zonder kruisbesmetting.
  • Veelzijdig Gebruik: Geschikt voor zowel professionele nagelsalons als kunstenaars, deze dappendish is een essentieel hulpmiddel voor iedereen die met diverse materialen werkt.
  • Hoogwaardige Materialen: Gemaakt van duurzaam glas of keramiek, wat zorgt voor stabiliteit en gemakkelijk schoon te maken is na elk gebruik.
  • Compact en Handig: Ons ontwerp neemt niet veel ruimte in beslag op je werkplek en helpt je om je materialen georganiseerd en binnen handbereik te houden.

Of je nu een professionele nagelstylist bent die op zoek is naar een betere manier om vloeistoffen en poeders gescheiden te houden, of een kunstenaar die een betrouwbare oplossing nodig heeft voor verschillende mediums, onze multifunctionele dappendish is de perfecte keuze.

Investeer in efficiëntie en veelzijdigheid - bestel vandaag nog onze multifunctionele dappendish en optimaliseer je creatieve workflow!

Hulp nodig?

Hulp nodig?

 Stuur een Whats app 06-14353262