M Nitriel Handschoenen Zwart maat M 100 stuks in doos

NL Black-Nitrile-Gloves-Hand
M Nitriel Handschoenen Zwart maat M 100 stuks in doos
Ontketen je nagelkunst met onze zwarte nitril handschoenen. Bescherming tegen vloeistoffen en allergieën, terwijl de zwarte kleur perfecte zichtbaarheid biedt voor precisie.
€ 12,95
excl. btw
€ 15,67
incl. btw
Prijs per Doos a 100 pcs
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Ontdek de perfecte handschoenen voor je behandelingen -Onze ongepoederde Zwarte Nitril Handschoenen

Duik in de wereld van nagelstyling met vertrouwen en precisie met onze ongepoederde zwarte nitril handschoenen, speciaal ontworpen voor nagelstylistes die streven naar perfectie.

Bescherming tegen Vloeistoffen, Allergieën en Meer

Onze handschoenen bieden een betrouwbare bescherming tegen vloeistoffen, waardoor je handen veilig blijven terwijl je je artistieke visie tot leven brengt. Het gebruik van nitril zorgt ervoor dat allergische reacties tot een minimum worden beperkt, waardoor zowel jij als je klanten met een gerust hart van de nagels kunnen genieten.

Zwarte Elegantie voor Maximale Zichtbaarheid

Met hun diepe zwarte kleur fungeren onze handschoenen als een perfecte achtergrond, waardoor de vormen en details van de nagels nog beter zichtbaar worden. Deze visuele helderheid is essentieel voor een nauwkeurige vormgeving, vijlen en stylen, waardoor je elke keer weer verbluffende resultaten behaalt.

Comfortabel en Soepel voor Langdurig Gebruik

Onze handschoenen zijn ontworpen met comfort in gedachten, waardoor je handen vrij kunnen bewegen zonder beperkingen. Het soepele nitrilmateriaal voelt zacht aan op de huid en zorgt ervoor dat je je volledig kunt concentreren op je creatieve proces, zonder afleiding.

Dompel jezelf onder in een wereld van ongeëvenaarde precisie en stijl met onze ongepoederde zwarte nitril handschoenen - de ultieme keuze voor gepassioneerde nagelstylistes die streven naar perfectie. 
Hulp nodig?

Hulp nodig?

 Stuur een Whats app 06-14353262