Pipet

Pipetje
Pipet
Pipetjes voor nagelstylistes, voor precisie en controle over de vloeistoffen opzuigen zonder te knoeien en huid contact.
€ 0,95
excl. btw
€ 1,15
incl. btw
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Pipetjes voor het opzuigen van vloeistof zonder huid contact. 

 

Onze Nagelstyliste Pipetjes zijn een onmisbare tool voor elke nagelstyliste die streeft naar precisie en perfectie bij het werken met vloeistoffen. Deze kleine maar krachtige pipetjes zijn ontworpen om nauwkeurig en efficiënt vloeistoffen op te zuigen en te doseren, wat resulteert dat je geld bespaart en niet contact komt met de vloeistoffen en zo allergieen kunt voorkomen. 

Kenmerken en Voordelen van onze pipetjes:

  1. Nauwkeurige Dosering: Onze pipetjes bieden nauwkeurige dosering, waardoor je volledige controle hebt over de hoeveelheid vloeistof die je gebruikt. 

  2. Gemakkelijk in Gebruik: Met een eenvoudige knijpbeweging kun je de gewenste hoeveelheid vloeistof opzuigen en vrijgeven. Dit maakt het werken met vloeistoffen snel en gemakkelijk.
    Zonder huid contact te krijgen met de vloeistof.

  3. Hygiënisch: Ze zorgen voor een hygiënische werkomgeving door direct contact met vloeistoffen te minimaliseren en kruisbesmetting en allergische reacties te voorkomen.

Voeg onze Nagelstyliste Pipetjes toe aan je nagelverzorgingsgereedschappen en ervaar de verbeterde precisie en controle bij het werken met vloeistoffen. Of je nu een doorgewinterde nagelstyliste bent of een beginner, deze pipetjes zullen je helpen om veilig en gedosserd te werken. 

Hulp nodig?

Hulp nodig?

 Stuur een Whats app 06-14353262