Veigheidsbitje met koeling coating

Veigheidsbitje met koeling coating
Veigheidsbitje met koeling coating
Speciaal ontworpen veiligeheidsbit om super snel en heel zacht oud product te kunnen verwijderen met koeling coating waardoor er bij vakkundig frezen geen hitte vorming zal zijn.
€ 29,95
excl. btw
€ 36,24
incl. btw
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Veiligheidsnagelbitje met Dubbele Koelcoating - Ideaal voor Beginners

Introduceer veiligheid en precisie in je nagelverzorgingsroutine met ons innovatieve veiligheidsnagelbitje. Ontworpen met beginners in gedachten, is dit bitje perfect voor het veilig verwijderen van oud product zoals acryl, BIAB, gel en gellak. Geniet van een zorgeloze ervaring dankzij de speciale kop die de nagelriemen beschermt en het risico op snijwonden minimaliseert.

Belangrijkste kenmerken:

  • Beginnervriendelijke Ontwerp: De unieke kop van het bitje is speciaal ontworpen om de nagelriemen te beschermen, wat het ideaal maakt voor beginners of iedereen die extra voorzichtigheid wil betrachten bij het verwijderen van nagelproducten.
  • Dubbele Koelcoating: Ons bitje is voorzien van een geavanceerde dubbele koelcoating die hittevorming tijdens het frezen tegengaat. Dit zorgt voor een comfortabelere ervaring en vermindert de kans op hittegerelateerde ongemakken.
  • Effectieve Productverwijdering: Krachtig en efficiënt, dit bitje is ontworpen om oud product gemakkelijk en snel te verwijderen, terwijl de natuurlijke nagel intact en onbeschadigd blijft.

Of je nu een professional in de salon bent of een beginner die zijn vaardigheden wil verbeteren, ons veiligheidsnagelbitje biedt de betrouwbaarheid en kwaliteit die je nodig hebt. Gebruik het voor een veilige, nauwkeurige en effectieve verwijdering van nagelproducten, zonder de gezondheid van je natuurlijke nagels in gevaar te brengen.

Begin met het veilig en professioneel verwijderen van nagelproducten met ons veiligheidsnagelbitje!

Hulp nodig?

Hulp nodig?

 Stuur een Whats app 06-14353262