Buffers en Polijst vijlen

Buffers en Polijst vijlen
Stap in de wereld van vlekkeloze nagelafwerking met onze uitgebreide collectie buffers en block vijlen. Ontworpen voor het polijsten, egaliseren en perfectioneren van nagels, biedt onze selectie hoogwaardige tools de ideale finishing touch voor elke nagelstijl. Of je nu een professionele nagelstylist bent of je nagels thuis perfectioneert, onze buffers en block vijlen zijn onmisbare accessoires voor het creëren van een zijdezachte en glanzende nageltextuur.
Weergave:
white Block
Block White
€ 0,90 excl. btw
€ 1,09 incl. btw
Prijs per stuk

Onze buffers en block vijlen zijn zorgvuldig samengesteld om een vlekkeloze afwerking te garanderen, waarbij oneffenheden worden gladgestreken en de nageloppervlakte wordt gepolijst tot perfectie. Of het nu gaat om het voorbereiden van nagels voor nagellak of het creëren van een natuurlijke glans, onze hoogwaardige tools bieden de veelzijdigheid die nodig is voor een professionele nagelverzorging.

Ontdek de perfecte finishing tools voor jouw nagelstudio of persoonlijke verzorgingsroutine met onze buffers en block vijlen. Voeg deze onmisbare accessoires toe aan je collectie en bereik een vlekkeloze nageltextuur met gemak en precisie.

Hulp nodig?

Hulp nodig?

 Stuur een Whats app 06-14353262