FREESBITS

FREESBITS

Nagel Frees Bits - Duurzaamheid en Koeling in Perfecte Harmonie

Ontdek onze uitgebreide collectie nagel frees bits, stuk voor stuk ontworpen voor langdurig gebruik en een ongekend lange levensduur. Deze bits zijn niet alleen een aanwinst voor  nagelstylisten, maar ook klanten ervaren geen trillingen en is het alsof de frees bits over de nagels glijden. 

 

Weergave:
Carbide Bit Diamond
Cuticle Remover Bit Diamond
€ 9,95 excl. btw
€ 12,04 incl. btw
Prijs per stuk
Removal Bit Black Beauty Cone
Removal Bit Black Beauty Cone
€ 47,95 excl. btw
€ 58,02 incl. btw
Prijs per stuk

 

Kenmerken:

  • Langdurig Gebruik: Elk van onze nagel frees bits is vervaardigd met de hoogste kwaliteit materialen, wat resulteert in duurzaamheid en een langdurige prestatie. Ze zijn gebouwd om lang mee te gaan, waardoor je investering zichzelf keer op keer terugbetaalt.

  • Cooling Coating: Speciaal ontworpen cooling bits in ons assortiment zijn voorzien van een geavanceerde 3-daagse cooling coating. Hierdoor wordt warmtevorming geminimaliseerd bij correct gebruik, wat niet alleen zorgt voor comfortabeler werken, maar ook de levensduur van de bits verlengt. 
    Dit zijn de bits van onze Black Beauty lijn. 

  • Compatibiliteit: Onze nagel frees bits passen in vrijwel alle professionele freesapparaten. Of je nu een doorgewinterde nagelstylist bent of net begint, deze bits zijn ontworpen met jouw behoeften in gedachten.

  • Een Ware Aanvulling: Of je nu op zoek bent naar bits voor het perfectioneren van nageldesigns, het gemakkelijk verwijderen van liftings, of andere precisiewerkzaamheden, onze bits zijn een ware aanvulling op de toolkit van elke nagelstyliste.

Upgrade jouw nagelstudio met onze hoogwaardige nagel frees bits. Ervaar de perfecte balans tussen duurzaamheid, koeling en prestatie. Maak van elke nagelbehandeling een moeiteloze en bevredigende ervaring met onze professionele nagel frees bits. 

Hulp nodig?

Hulp nodig?

 Stuur een Whats app 06-14353262