LAMPEN

LAMPEN
Op deze pagina vind je de lampen die wij in ons assortiment hebben voor het uitharden van UV en LED producten. 
Het is belangrijk dat je goed de voorschriften opvolgd van de fabrikant van de producten die je wil uitharden, dit voorkomt dat je producten niet goed uitharden. 
De juiste lamp en de seconden/minuten dat de producten moeten uitharden is namelijk erg belangrijk voor een optimaal en duurzaam resultaat.
De lamp heeft het juiste wattage nodig zodat de lamp krachtig genoeg is. 
En de juiste uithardingstijd is erg belangrijk. Bij de meeste producten is de uitharing per lamp soort gelijk maar het kan natuurlijk afwijken. Kijk dus goed naar de voorschriften van je merk. 
Hier leggen we het soort lamp uit en de uitharing ervan. 

De UV lamp, deze lamp is gemaakt voor het uitharden van UV producten. De uithardingstijd van de producten is 2 MINUTEN.

Dan heb je een UV/LED lamp, deze lamp kan zowel UV producten uitharden en LED producten uitharden, omdat dit een kruising lamp is is het erg belangrijk dat je goed kijkt naar je uitharding. je moet dan tussen de tijden in gaan zitten omdat hij sneller uithard dan een UV lamp maar korter dan een LED lamp. Voor de meeste producten geld de uitharding van een UV/LED lamp 1 MINUUT.

En dan heb je nog de super snelle LED lamp, als dit een 100% led lamp is dan kan je er geen UV producten in uitharden .In deze lampen is de uithardingstijd 30 SECONDEN.

Let op niet elke led lamp op de markt is een 100% LED lamp er zijn namelijk ook veel LEDlampen die UVledjes hebben en daardoor wordt het een UV/LED lamp, lees dus goed de beschrijvingen van de lampen. 
 
Weergave:
Big table light
Big table light
€ 99,00 excl. btw
€ 119,79 incl. btw
Prijs per stuk

Mocht je vragen hebben of meer informatie willen ben je altijd vrij om met ons contact op te nemen. 
Wij geven een jaar garantie op onze apparaten maar mocht er ooit iets stuk zijn kom gerust ook na de garantie terug dan kunnen we kijken wat we voor je kunnen betekenen. 
 

Hulp nodig?

Hulp nodig?

 Stuur een Whats app 06-14353262